Over Ons

Onze werkzaamheden en projecten zijn oneindig en uniek

Salland Technical Services heeft geen vast omschreven lijst van vaste werkzaamheden. Wel een verleden met veel diverse projecten, wensen en uitvoeringen. Zoals gezegd; wat niet is, maken wij. Om toch een poging te doen, hebben wij onze werkzaamheden als volgt uitgelicht:
Start

Een schriftelijke offerte of gewoon een goed gesprek.

Noem het ouderwets, noem het goed van vertrouwen. Wij van Salland Technical Services gaan direct op het doel af. Geen ingewikkelde offertes, lange procedures en uurtje, factuurtje. In een goed gesprek ter plaatse wordt uw probleem al snel duidelijk zodat er snel spijkers met koppen geslagen kunnen worden. We spreken het zo af, dat u er zich goed bij voelt. En wij gaan, indien gewenst, samen de onderdelen kopen en bestellen. Wij hebben immers de expertise om precies dat te kopen wat nodig is. Niet teveel, niet te duur.
Eigen Werkplaats

Veel onderdelen worden eigenhandig gefabriceerd.

Vaak is er geen standaard oplossing voor het project. Onderdelen kunnen niet meer besteld worden, of zijn gewoonweg niet te vinden. In onze eigen werkplaats zorgen wij ervoor, dat ook hiervoor een oplossing gevonden wordt.

Veel onderdelen zijn ook apart te verkrijgen of passen wij aan naar uw eigen wensen.

Uitgelicht

Wij leveren de volgende diensten (en nog veel meer).

 • Las & Draaiwerk

  Konstruktie en alle soorten laswerk en buigwerk van roestvrijstaal, ijzer, koper en aluminium. Het draaien van R.V.S. staal, kunstof, koper en aluminium.

 • (Machinaal) houtbewerking

  Het afhangen van deuren, keuken reparatie, vrees & schaafwerk, plafonds, hout & kunstof, tuinhuisjes monteren & aanpassen, boeiplanken, plinten en laminaatvloeren.

 • Hydrauliek & Luchtbesturingstechniek

  Het monteren van hydrauliekslangen, snelkoppelingen en nippels, terugslagkleppen, slangbreukbeveiliging, hydraulische filters, klemmen en snijring koppelingen.

  Het monteren van compressoren, het leggen van luchtleidingen, het monteren en reviseren van luchtkleppen en het aanpassen van bestaande installaties. Ook het monteren van push-in koppelingen en snelkoppelingen, luchtcylinders en magneetventielen reviseren & monteren. Het monteren van spiraalslangen en spuitpistool en veerslanghaspels.

 • Elektra & Besturingstechniek

  Schakelkasten, meterborden, motorschakelingen, tuinverlichting, afstandsbesturingen, keuken & badkamer, elektrische verwarming, afzuiginstallatie & horeca aansluitingen te plaatsen en te repareren.

 • Diverse werkzaamheden

  Aanpassingen en onderhoud van machineparken en horecakeukens.
  Tijdelijk vervangen van de technische dienst monteur. Storingen aan elektra, gas en water. Monteren van noodverlichting en schilderijen, vluchtweg routeborden, reparatie bbq en onderhoud reclameverlichting, ventilatie kanalen en afzuiging-ventilatoren, scheepsonderhoud, las en elektrawerk, fecaliën tank, konstruktie en montage, scheepstoiletten, badkamers en keukens, autokranen reparatie, konstrueren van invalidenbeugels en aanpassingen, monteren van trillingsdempers, geluidsdempende- en akoestische materialen, scheepsinstrumenten en door u aangekochte materialen monteren en af-& aansluitingen bij verhuizingen en kitten van badkamers, keukens en wc’s.

  Al deze werkzaamheden kan ik zelfstandig of samen met u doen.

 • Gas & Water

  Het leggen en monteren van gas en waterleidingen dik & dunwandig. Monteren van c.v. leidingen en ketels. Plaatsing en revisie van veiligheidskleppen, sproeiinstallaties en waterpompen.

  Reparatie van vaatwassers en plaatsing. Voorbereiding steamer aansluitingen van horeca keukens. Monteren van toilet en badkamers, afvoeren, warmwatersystemen. Ook montage van brandhaspels, dompelpompen, centrale & toiletpomp aansluitingen, slangen  en koppelingen en flamcosystemen. Het monteren van filtersystemen en koelwaterfilters en het monteren van boilers en warmtewisselaars.

 • Afvoersystemen

  Het maken van kunstof- R.V.S- en staal afvoersystemen, beluchtingssystemen. Tevens het monteren van vloergoten.

 • Scheepvaarttechniek

  Het monteren van tankvlotters, drink en vuilwatertanks, drink en vuilwaterpompen, hydrofoorpompen, revisie pompen.
  Ook monteren van boilers, eventueel met motorverwarming, lenswater en olieafscheiders, scheepselektra, laswerk, toiletinbouw, monteren van beluchter en ontluchter, nipeels en slangen, accu’s en acuuladers, hoofdschakelaars.


  Monteren van dekventialtoren en luchthappers, ruitenwissers motoren, navigatieverlichting hoort ook bij de werkzaamheden, ook het monteren van zoeklichten, lieren en omvormers plus vlucht-dek-en ventilatieluiken.

Neem Contact met ons op!

U heeft de juiste plek gevonden om uw project tot stand te brengen.

Copyright © 2018 ITHH.NL

Werkplaats


Hanzeweg 52012
7418 AW Deventer

Adres


Postbus 240
7400 AE Deventer
T: (0570) 64 06 42